ONSDAG

Jag har gjort klart min skiss, och börjat på min riktiga ritning. Nästan ritat klart den med blyerts, nästa gång ska jag förlägga den tror jag. I veckan ska jag även börja skriva om min konstnär lite, börja mitt arbete på Prezi.
Det var allt, ciao!

DAGENS BILDLEKTION

Hej. Nu har jag bytt igen, jag valde ett annat konstverk för på det andra var väldigt svårt att göra en parafras tycker jag. Min ide funkade inte riktigt, jag försökde göra en annan ide men det blev inte heller bra. Nu har jag valt ett konstverk som heter Jas dde Bouffan , tror jag?

så ser det ut när Cezanne målat det.

Jag har gjort klart min skiss, och har börjat lite på den riktiga ritningen. Det jag ska ändra med bilden är att istället för gräs så ska jag göra bilden mer sommrig, jag ska måla massor av blommor i bakgrunden i stället för bara gräset.

Min lilla skiss :)

Nästa vecka ska jag försöka måla klart den riktiga ritningen med blyerts, även försöka hinna börja färglägga. Kom så långt som möjligt helt enkelt! ;)

/ malin

BYTT KONSTNÄR

Jag har bytt konstnär för Edward var ju mer en fotograf. Så nu har jag tatt Cezanne!

Varför har du valt konstnären? För han har ritat sina bilder med någon annourlunda penna, så dom ser lite suddiga ut fast endå så ser man väldigt bra. Dom e fina!


Vilket konstverk?

Pyramid of Skulls


Hur tänker du göra dom?

Jag har tänkt att rita en annan bakgrund, med skog eller blommor. Utomhus ialla fall!
sedan ändra färgen lite på skellet huvuderna. Men kommer säkert ändra massa mer, men då skriver ja i bloggen!;)

/ malin

RSS 2.0